Tak for din tilmelding og velkommen til

Tusind tak fordi du har valgt at tilmelde dig mit nyhedsbrev. Som lovet sender kan du her downloade de 10 gode råd til at skabe mere glæde og overskud i hverdagen. pdf med de 10 gode råd

Jeg kender det udmærket selv. Det med at hverdagen hurtigt kan blive fyldt med planer, projekter, forventninger og en masse andet, så man bliver stresset og måske nedtrykt. Når jeg mærker uro i min krop, ved jeg at det er tid til at stoppe op og følge de 10 gode råd. Det hjælper mig rigtig meget med at få et pusterum og trække vejret. Det hjælper mig til at blive mere klarsynet, så jeg kan prioritere min tid bedre. På denne måde har jeg fundet enormt meget glæde og overskud i mit liv, og det vil jeg gerne dele med dig.

Jeg håber, at du også vil tage et kig rundt på min hjemmeside, måske der er noget her som du vil finde interessant at læse.

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille tid til en samtale, kan du altid kontakte mig på psykolog@helenehovmann.dk eller på tlf. 20 20 84 92.