Har du mistet dit større barn?

Har du oplevet det værst tænkelige? Har du mistet et større eller voksent barn? Har du mistet dit fodfæste og måske dig selv? Eller står du for at skulle miste?

Jeg tilbyder samtaler midt i din sorg. Vi skal hverken fixe den eller formindske den, men vi kan sammen give den en plads og et rum, hvor det er trygt at kunne være både ked af det, vred og ulykkelig, samt mindes dit barn på din måde.

Jeg tilbyder også parsamtaler, hvis I som forældre, har brug for at tale om dødsfaldet sammen. Det foregår i trygge rammer og på jeres præmisser. Jeg har lang erfaring i at tale med forældre, der mister børn og jeg ved, hvor vigtigt det er, at I bliver ved med at være mor og far, også efter døden.

Vil du bestille en tid eller høre mere, kan jeg kontaktes på psykolog@helenehovmann.dk eller på tlf. nr.: 26240184