Multiteoretisk supervision

Har du brug for supervision, der er alsidig, og en supervisor som har blik for, at ikke én supervisionsmetode kan rumme alle typer af forløb eller problemstillinger, så kan det være at du kan gøre brug af multiteoretisk supervision.

Jeg tror på, at den multiteoretiske metode er den metode, der bedst kan hjælpe dig som fagperson med at hjælpe de klienter/patienter/borgere/beboere, som du arbejder med. Hvad enten du er på vej til at blive autoriseret psykolog eller arbejder som pædagog på et bosted, så kan metoden anvendes.

I supervisionen arbejder vi med at matche den enkelte problemstilling eller case, til den rette metode. Metoderne, som jeg anvender spænder bredt fra systemisk og narrativ til det løsningsfokuserede eller konkret sparring.

Har du brug for supervision og kunne tænke dig at prøve noget i tråd med ovenstående, så kontakt mig endelig for at høre mere om muligheder og priser. Send mig gerne en mail på psykolog@helenehovmann.dk og fortæl mig om de ønsker, du har til supervisionen. Jeg glæder mig til at høre fra dig.